2024-10-14 257 浏览
常见Poke Bowl就食过几间,感觉好健康又美味。铜锣湾百乐中心向来不乏美食,最近又新开咗间日式丼饭店,亦提供各款日式小食同饮品。主要环境分为高枱同tatami,系咁样环境下食poke都咪话吾chill💆🏻✿ 黑松露蘑菇忌廉汤黑松露味道颇明显🖤蘑菇忌廉汤蘑菇香气扑鼻🍄‍🟫忌廉部分亦creamy🤍✿ 明太子八爪鱼配北海道刺身带子 $138明太子同好多食物都百搭,八爪鱼新鲜爽口🐙刺身带子同样新鲜美味,较少系poke食到八爪鱼,感觉新颖。另外有蟹柳丝 粟米🌽青瓜🥒蟹籽等,睇落好色彩缤纷❤️🧡💛💚✿ 蟹糕甲罗烧配蟹籽及三文鱼籽 $138甲罗烧入面好多蟹膏😍用黎捞饭又几正🦀味道一啲都吾腥👍🏼蟹籽同三文鱼籽两样橙色食材令卖相增添色彩🧡食落吱吱声口感不俗。套餐+$38柠檬茶/美式咖啡/汽水+精选甜品+$58 黑松露蘑菇忌廉汤+自选饮品+精选甜品✿ 福冈士多啤梨波子汽水鲜奶第一次饮呢款饮品😮卖相好靓✨士多啤梨味道好重🍓波子汽水充满日式风味,同鲜奶组合一齐出奇地夹😆✿ Sangaria橙味汽水日本特色饮料,品尝到香甜橙味🍊又有汽水部分刺激味蕾🫧✿ 精选甜品是日精选甜品系柚子蛋糕🍰味道清新,蛋糕软绵,好中

✿ 黑松露蘑菇忌廉汤

✿ 明太子八爪鱼配北海道刺身带子 $138

✿ 蟹糕甲罗烧配蟹籽及三文鱼籽 $138

套餐
+$38柠檬茶/美式咖啡/汽水+精选甜品
+$58 黑松露蘑菇忌廉汤+自选饮品+精选甜品

✿ 福冈士多啤梨波子汽水鲜奶

✿ Sangaria橙味汽水
日本特色饮料,品尝到香甜橙味🍊又有汽水部分刺激味蕾🫧

✿ 精选甜品
是日精选甜品系柚子蛋糕🍰味道清新,蛋糕软绵,好中意表面脆脆粒。
2024-10-12
  • 明太子八爪鱼配北海道刺身带子