2024-10-05 2935 浏览
铜锣湾开了Seoul noodles 🍜 星期五去了一试点左辣牛肉刀削面同鸡肉汤面但饮品卖哂了,到来时份量都几大😆✌🏻鸡汤面系雪浓汤+半只鸡+面,佢都比得几阔绰的,汤都几浓郁而且面比想像中有弹牙烟韧感,鸡肉无煮到好老,反而保留左韩式炖鸡个种滑滑嫩嫩既感觉。泡菜仲可以refill(吓到),佢仲有menu教泡菜+辣酱+麻油捞薏仁饭,可以减慢血糖标升,而我地都相信左试下,的确食完无狂眼训既😂饺子就唔识欣赏,可能一向对韩国饺子都系一般般,吓食左一口就放弃啦。朋友既辣牛肉汤,我试左二口,我觉得下次必须一食,佢唔会劲辣但泡菜味浓,肉都比得多,相信比鸡肉面更惹味同浓郁。店员系韩国人,喜欢oops的朋友们可大饱口福和眼福了,不过大部分都cool 🤣(我地唔多介意,食物好食就okay),必定会再食😆😆😆😆
铜锣湾开了Seoul noodles 🍜
星期五去了一试

点左辣牛肉刀削面同鸡肉汤面

但饮品卖哂了,到来时份量都几大😆✌🏻

2024-10-04
  • 辣牛肉汤面