讲唔停一直都有留意呢间餐厅 觉得佢有得任食烧肉 刺身同埋movenpick雪糕好正咁😍 所以前排同朋友去咗试吓啦~✔️120分钟和牛放题(78品)$398一开始店员会送上个12格嘅肉盘🥩 可以每样都试吓之后再encore👍🏻 钟意重油脂嘅一定要点澳洲和牛胸腹 油香十足😚 不过讲唔停都系最推荐澳洲和牛肉眼同西冷 油脂分布比较平均 重肉味啲之余唔会太油腻💯 美国肉眼就有少少干 不过可以问店员拎返个生鸡蛋 会食落嫩好多😋刺身质素就不过不失 讲唔停觉得个生蚝肉质比较薄 同埋海水味有啲太重🙈 不过值得一提嘅系佢哋有个黑松露三色角切好特别 黑松露味超重一定要试😍炸物方面 基本上平时放题有𠮶啲款式呢度都会有 e.g. 芝士年糕、榴梿炸弹🤩食到每一件都系超级新鲜炸起🔥 最好食系炸饺子 外面炸到脆卜卜 一咬落去啲肉汁别晒出嚟😆整体来讲 讲唔定觉得呢间嘅烧肉质素都唔错 仲要有得任食movenpick+dryers 值得一试❤️

✔️120分钟和牛放题(78品)$398

• 烧肉拼盘