呢间烧肉放题食过好几次,水准都依然keep到今次拣咗美国、澳洲和牛烧肉放题,🈶️78款料理可选除咗有任食烧肉➕️刺身之外,仲有多款料理,雪糕,同埋饮汽水任饮 刺身头盘仲有两只生蚝,都好鲜甜美味其他刺身包括帆立贝、三文鱼、八爪鱼、油甘鱼、北寄贝及甜虾,食落新鲜可口刺身只有剑鱼腩、三文鱼、八爪鱼及北寄贝可以再次追加 侍应上完刺身后,会再上埋烧肉头盘卖相十分之不错,有美国牛肋骨、澳洲和牛肉眼、澳洲和牛胸腹、米泽三元豚西冷、米泽三元豚腩片、骨付鸡肉肠及鸡翼我就最钟意澳洲和牛肉眼😋食落牛味香浓除咗牛肉同埋鸡肉肠之外,其他肉类都建议系烧果阵加上盐同埋七味粉,烧完个味道就更惹味尤其系日本鸡翼够晒大只,烧到外皮脆,内juicy,加上调味料就更好味 美国肉眼扒虽然系好大块,但大家记得唔好烧太耐,否则就会嚡口 串烧试咗鸡肾串同埋鸡软骨串,加上调味料就更滋味海虾都够新鲜,食落充满阵阵烧虾嘅香味熟食嘅蕃薯及榴梿炸弹都好香口,值得一试 甜品有我钟意嘅Movenpick枫糖合桃雪糕及Dreyers抹茶脆筒,两个都好好味👍🏻饮品有多款梳打汽水可供选择
呢间烧肉放题食过好几次,水准都依然keep到
今次拣咗美国、澳洲和牛烧肉放题,🈶️78款料理可选

刺身头盘仲有两只生蚝,都好鲜甜美味
刺身只有剑鱼腩、三文鱼、八爪鱼及北寄贝可以再次追加

侍应上完刺身后,会再上埋烧肉头盘
我就最钟意澳洲和牛肉眼😋食落牛味香浓

美国肉眼扒虽然系好大块,但大家记得唔好烧太耐,否则就会嚡口

串烧试咗鸡肾串同埋鸡软骨串,加上调味料就更滋味
海虾都够新鲜,食落充满阵阵烧虾嘅香味

熟食嘅蕃薯及榴梿炸弹都好香口,值得一试

饮品有多款梳打汽水可供选择