2024-04-07
之前食过𝙐𝙣𝙙𝙞𝙘𝙞同𝙐𝙢𝙞,一间系水泥风,一间系海景旁边,各有特色。今次去𝙐𝙣𝙣𝙞𝙚同样系位于铜锣湾,系𝙐𝙣𝙙𝙞𝙘𝙞姊妹店,特别嘅系呢间菜式系走韩风路线,韩系cafe到底有咩食呢👅⭐️套餐可有以下组合+$48 粟米浓汤+精选蛋糕+特色柠檬茶/美式咖啡+$63 粟米浓汤+精选蛋糕+自选饮品✿ 粟米浓汤一坐低冇耐已经闻到好香粟米味🤩好大机会系厨师整紧粟米浓汤比其他客人。汤品质感稠身,有大量粟米粒🌽真材实料。 ✿ 鱼糕串辛辣面卡邦尼意粉 韩国菜亦可以混合卡邦尼意粉一齐食🍝 有鱼糕、泡菜,加上流心蛋黄💛鱼糕烟韧,混合公仔面碎碎一齐食口感更丰富~✿ 干坤海鲜炸酱意粉 好耐冇食过炸酱面,今次吾系炸酱面而系炸酱意粉🤭炸酱面系韩国菜式嘅始祖之一,炸酱香气四溢,配上珍珠年糕、蚬肉,味道有惊喜❣️✿ 金莎朱古力金莎朱古力食就食得多,饮又有冇饮过呢?表面有金莎朱古力打卡🍫牛奶中见到朱古力渐层🤎搅匀后朱古力味好浓厚!感觉似75%朱古力,吾系死甜戈种👍🏼✿ 𝙏𝙞𝙧𝙖𝙢𝙞𝙨𝙪朱古力粉同忌廉部分相对明显,甜而不腻,橙皮装饰同杏仁碎令卖相美观不少✨
⭐️套餐可有以下组合
+$48 粟米浓汤+精选蛋糕+特色柠檬茶/美式咖啡