Sogo行完感谢祭去附近医肚,简单食呢间来自日本佐贺过江龙日式西餐 Ufufu Cafe, 出名食蛋包饭、芭菲等. 餐厅楼底高空间感足几舒服,静静地casual食一餐都唔错. ⭐️吉列猪扒蛋包饭吉列猪扒炸得好脆,炸粉薄,肉质鲜嫩唔干肥瘦适中。充满蛋香味嘅煎蛋完美地覆盖蕃茄底炒饭,入口开胃。 日式咖喱汁味道出色。 比较特别系配上四款特色调味,有炸葱、椰丝、提子干、福神渍,自行添加食落好特别. 加钱升级套餐更满足. 餐汤系日本忌廉粟米汤,口感creamy又有粒粒粟米. 跟餐咖啡都好香浓质素唔错,当然可以令价钱有更加多饮品选择. ⭐️寿喜烧牛肉乌冬牛肉大块嫩滑,乌冬弹牙,寿喜烧汁味道浓郁.加上配料如鸡蛋、金菇、大蒽等,味道鲜甜好满足.⭐️草苺物语芭菲卖相精美啱晒打卡,上层有牛奶雪糕,下层有吉士酱、脆片、软忌廉,主角新鲜士多啤梨薄片香甜,叠加覆盆子酱酸酸甜甜,口感味道丰富,配上薄荷叶及花饰感觉更清新. 钟意食嘢食西餐嘅你千祈唔好错过.

⭐️吉列猪扒蛋包饭

⭐️寿喜烧牛肉乌冬

⭐️草苺物语芭菲
味道丰富,配上薄荷叶及花饰感觉更清新.

钟意食嘢食西餐嘅你千祈唔好错过.

• 寿喜烧牛肉乌冬
  • 草苺物语芭菲