2K
🍔铜锣湾汉堡过江龙🍔-铜锣湾行到肚饿既时候朋友带左我黎依间过江龙店😬佢地主打既系美式汉堡😬点知咁有惊喜😋强烈推荐钟意食汉堡包既朋友去试-🍔Bacon Egg & Cheese Sandwich ($78)汉堡包梗系唔少得咸香既烟肉🥓煎过之后又香又脆🤤再加上车打芝士🧀同埋流心既鸡蛋🥚一口咬落去味道好丰富满足-🐟Duo Fish Sandwich ($92)炸鱼柳系用左厚实既比目鱼🐟份量十足👍🏼加埋千岛酱同青瓜🥒简直系绝配-🐥Chicken Nuggets ($40)鸡粒沾左面包糠炸到外皮酥脆🤤内里肉质保持鲜嫩多汁😋每一口都充满了浓郁既香气👍🏼搭配特制的酱料口感更加丰富-📍Eggslut铜锣湾百德新街27-47号Fashion Walk地下2号舖及1楼F-1号舖-
🍔铜锣湾汉堡过江龙🍔

🐟Duo Fish Sandwich ($92)

🐥Chicken Nuggets ($40)

📍Eggslut