2024-10-17
铜锣湾都有其他两间网红嘅小红书,我公司几十个同事食匀呢三间,都一致推介呢间系最好食嘅👍🏻👍🏻👍🏻不过呢只挞唔系出咗好耐,之前食过另外一款就冇咩特别嘅佢呢款新出嘅就真系劲好食!反而冇乜人宣传过。佢嘅份量啱啱好唔太大件唔太细件$10.1件性价比极高。个超级千层嘅皮。咬落去劲脆爆,空气感同咬感都满足晒,食落去卡卡声😋又唔会过分油腻,个层次口感令人再三回味,个蛋皮嘅比例又唔会太多同太甜,一件啱啱好👍🏻加多杯茶,简直一流。个蛋底中间加了佢哋嘅纯朱古力又唔会过分甜。我公司钟意甜同唔甜嘅同事都一致话好好味👍🏻👍🏻👍🏻虽然食过好多次,不过今次真系忍唔住都要做评分一下👍🏻👍🏻帮手宣传吓🫣😆😂都未试过打咁多字🫣点解?今日先知道原来可以订货(之前有时试过冇货) 职员同我讲20件起叫我等半个钟就可以,50件就要提早半日 😆食咗咁多次今日第一次食热嘅真系劲好食好食好食🤣🤣🤣 个蛋仲保留软腍腍嘅温热嘅感觉个朱古力有少少流心feel又唔会太多同冻嘅时候硬返少少嘅朱古力底系唔同 ,好味嘅感觉再倍升咗😂同佢哋攞咗个公仔电话下次WhatsApp俾佢哋或打俾佢哋就可以(张单我上传咗上网㗎😆)对比返铜锣湾另外两间网红店佢性
对比返铜锣湾另外两间网红店佢性价比真系极高👍🏻
𠮶间Hxxxx b $18就比较大只蛋比较多,个蛋底有焦糖味,亦都相对比较甜,个千层皮就比较薄嘅摆唔得耐 ,冻咗个皮鞭好快淋咗,都觉得好食,不过份量比较多比较甜太大份我有啲同事唔钟意食甜嘅话觉得太甜。
另外一间喺希慎前面 𠮶间好出名,出面整到成个砖头墙𠮶间。好太多人排队,试过一次🫣不过未算未去到再三回味嘅味道😬但系呢间我可以喺两个月之内帮衬咗好多次仲要不停推介俾附近返工嘅旧同事🫣🤣🤣