一入到餐厅里面就好似置身于漂亮花花世界, 第一感觉就系好靓呀, 好多打卡位, 睇得出好用心布置餐厅, 佢仲有室外地方可以边饮野边睇海景, 好relax and chill! Love it~*生牛肉他他伴黑松露配10年陈醋我自己都好喜欢生牛肉他他, 一般去到韩国餐厅我都会叫, 估唔到见到呢到都有仲配上陈醋, 一定要试下, 牛肉面放了只鹌鹑蛋, 捞埋生牛肉, 再加埋黑松露和陈醋混合一齐食, 味道好有层次~*香煎澳洲和牛伴鹅肝酱 x多士牛扒我就一定叫medium, 太熟无左个种牛独有的味道, 呢款和牛煎到medium刚刚好, 外面一层煎到好香, 内里肉质鲜嫩多汁, 加上鹅肝酱, 味蕾很丰富享受~*龙虾汁蟹肉扁意粉伴新鲜海胆扁意粉挂汁硬度适中, 蟹肉和海胆新鲜, 呢款意粉配搭得很好, 好味~*Between Two Lovely Heart(Gin base, Chrysanthemum)我真系好喜欢呢杯好Fancy的Signature cocktail, 外表有一层碎花作点缀, 很迷人, 饮落首先有好清香的菊花味, 之后伴随的Gin酒味就味浓, 两者估唔到咁夹, 好有化学作用, 味道好丰富
*生牛肉他他伴黑松露配10年陈醋

*香煎澳洲和牛伴鹅肝酱 x多士

香煎澳洲和牛伴鹅肝酱 x多士
*龙虾汁蟹肉扁意粉伴新鲜海胆

龙虾汁蟹肉扁意粉伴新鲜海胆
*Between Two Lovely Heart

(Gin base, Chrysanthemum)

我真系好喜欢呢杯好Fancy的Signature cocktail, 外表有一层碎花作点缀, 很迷人, 饮落首先有好清香的菊花味, 之后伴随的Gin酒味就味浓, 两者估唔到咁夹, 好有化学作用, 味道好丰富, 爱上了它~
Between Two Lovely Heart
*Bananananana

朋友叫左杯无酒精的mocktail饮, 饮落有香香的香蕉奶味,上面放了半条甜蕉可以食,店员话菠萝干都可以食, 食落又几得意~
总括环境和食物质素都很高质, 好适合闺蜜黎倾计, 情侣庆祝节日, 或朋友食饭饮野聚餐的一个好地方~
2024-03-14
香煎澳洲和牛伴鹅肝酱 x多士