2022-08-17
呢日同friend子去左铜锣湾【韩牛牧场】食韩烧lunch~职员安排左个窗边卡位俾我地,可以望到街景都唔错~因为我地两个都系食肉兽,所以就叫左1++韩牛韩烧定量午餐(二人份量)同1++韩牛牛肋骨汤饭,估唔到份量都几多㖞!两个人食真系够晒饱呀~呢度采取半自助形式,可以先到自助区自取韩式前菜和沙律,有很多款式选择,仲可以无限量任添!饮品都系出面雪柜自取~冇几耐,主角就出场了……【1++韩牛韩烧定量午餐】包左:1++韩牛牛肋骨肉、韩酱1++韩牛肩胛、西班牙黑五花腩、韩牛和黑毛猪腩肉、韩式鸡腿肉、虎虾拼半壳青口,有肉有海鲜,好满足!特别喜欢韩牛那种香浓嘅肉味,入口好嫩滑,黑毛猪更加冇得输,虎虾肉质亦好弹牙呀~ 【1++韩牛牛肋骨汤饭】啲汤好清甜,仲有好多韩牛系入面,真材实料,配白饭真系一流呀!午餐可以食韩烧,每人都系200蚊左右,价钱都算几抵,而且份量啱啱好唔会好heavy, 的确不错啊!
职员安排左个窗边卡位俾我地,可以望到街景都唔错~
冇几耐,主角就出场了……