2021-12-15 1982 浏览
今日同朋友喺铜锣湾食晚饭,见到好多人推介呢度放题几好食,就book左位试下,我哋食嘅系$229位的两小时任食我哋仲加左每位118食佢哋嘅海胆火焰带子,再叫左6只生蚝,每只$48,如果每位加$138就可以任食☺️非常丰富,如果喜欢食嘅朋友,都推荐你哋加,系抵食过遂只叫!餐厅都系用qr code落单,咁我哋第一round就落左刺身拼盘、海胆火焰带子和生蚝🦪佢哋嘅生蚝都大只,食落都好肥美,食落口都非常鲜甜!钟意食生蚝嘅朋友真系唔好错过😾另外剩低一题嘅佢哋海胆火焰带子都非常鲜甜,而且口感都非常特别外面嘅带子包住非常creamy嘅海胆‼️刺身拼盘都系非常值得食嘅,刺身拼盘都有好多款唔同种类嘅刺身,而且每款刺身都有四件,我哋两个人食每人都有两件,分量非常之阔佬😆而且佢啲刺身都好新鲜,就好似有吞拿鱼同埋三文鱼咁样样都非常肥美!而且鱿鱼、北寄贝等等都非常弹牙☺️佢哋有好多刺身生蚝之外,都仲有好多熟食,例如有串烧、泰国菜熟食有冬阴功汤👀讲起汤,佢哋嘅炖鸡汤都好值得一试,好香鸡味就好似浓缩左鸡汁咁☺️☺️而且煲汤嘅料都非常之丰富!仲有好多炸物,例如炸鸡软骨猪肉串牛肉串羊肉串。觉得依个价钱来讲系值回票价!放题更加唔少

放题更加唔少得饮品和甜品,佢哋饮品嘅选择都好多种,有得任饮生啤、好多款式嘅有气饮品,仲有一啲特别啲嘅嘢饮例如青柠有气汽水等等。
佢哋甜品都有几款,有雪糕雪条同埋其他西式甜品就好似榴梿糯米糍、Tiramisu、抹茶morse等等
☺️而且佢有只韩国好出名嘅melon雪条!
  • 刺身拼盘
  • 生蚝