2024-03-12 46 浏览
好耐无食过omakase啦😫见网上好多人推荐就决定拣呢间同朋友庆祝啦🤪濑尿虾栗子蒸蛋第一道菜嘅配搭已经够晒特别😆,估唔到可以加濑尿虾同栗子配搭蒸蛋好有特色😌炸紫苏叶白子白子呢道菜我自己还少食,估唔到外脆内软嘅口感又几特别😙铆叶呢款鱼同秋刀鱼有几分相似,配上鳗鱼汁去烧好有风味😋骨胶原鲷鱼味道好有鲜味,口感q弹👍新鲜鳗鱼切丝黏口,味道一流😌汁煮带子带子超级大只,配上酱汁煮好香口😻秋刀鱼呢一款秋刀鱼好肥美,而且加左肝酱有少少甘香味道🤩北寄贝配上柚子皮配搭好清新💯黄金鲭鱼鲭鱼味道好有鲜味😜𫚕鱼用烧热嘅备长炭烧过,有淡淡嘅炭香味😝半生熟赤足海老半生熟嘅状态会爽甜d😎野生大拖罗熟成七日,筋会融化,入口即溶❤️海胆完全唔腥,入口即溶😜干瓢卷物用自家制腌制萝卜干、渍物,用上传统方法处理好有特色🌟玉子烧呢个玉子烧无用面粉😛,用上蛋、虾蓉、山药,蒸完再焗,有少少海鲜味好香😝鲍鱼清汤好浓鲍鱼鲜味😜开心果雪糕今日嘅雪糕系自家制开心果雪糕🥹开心果味道浓郁又唔会太甜啱晒我口味🤩食到有少少开心果仁粒更加增添口感✨
好耐无食过omakase啦😫
见网上好多人推荐就决定拣呢间同朋友庆祝啦🤪

濑尿虾栗子蒸蛋

炸紫苏叶白子
白子呢道菜我自己还少食,估唔到外脆内软嘅口感又几特别😙

铆叶
呢款鱼同秋刀鱼有几分相似,配上鳗鱼汁去烧好有风味😋

骨胶原鲷鱼
味道好有鲜味,口感q弹👍

新鲜鳗鱼
切丝黏口,味道一流😌

汁煮带子
带子超级大只,配上酱汁煮好香口😻

秋刀鱼
呢一款秋刀鱼好肥美,而且加左肝酱有少少甘香味道🤩

北寄贝
配上柚子皮配搭好清新💯

黄金鲭鱼
鲭鱼味道好有鲜味😜

𫚕鱼
用烧热嘅备长炭烧过,有淡淡嘅炭香味😝

半生熟赤足海老
半生熟嘅状态会爽甜d😎

野生大拖罗
熟成七日,筋会融化,入口即溶❤️

海胆
完全唔腥,入口即溶😜

干瓢卷物
用自家制腌制萝卜干、渍物,用上传统方法处理好有特色🌟

玉子烧

鲍鱼清汤