餐厅以黑胶唱片做主题,同时又不失时尚型格嘅感觉。入到嚟就觉得好relax,浪漫嘅氛围配上复古音乐,令人非常之enjoy😌▪️美式香烤猪肋骨$318猪助骨表面铺上满满芝麻,表面脆卜卜,猪肋骨腌得好入味,肉质软嫩,轻轻一切已经骨肉分离▪️Impossible素肉粟米片$118粟米片加上拉丝芝士、肉酱同橄榄焗成,粟米片微焦香脆,未食都知正!粟米餐厅用上素肉制作肉酱,唔会觉得咁heavy,食多几块都冇罪恶感。另配上牛油果酱同酸忌廉酱,我同朋友都一致认为加牛油果酱最好食🤤▪️炙烤杂锦香肠拼盘$148拼盘有台式猪肉肠、糯米肠同韩国杂肉肠,台式猪肉肠猪肉脂肪较饱满,带甜味。韩国肠有两款,其中一款带辣味。糯米肠口感Q弹,几特别。另配德国酸椰菜,边食肠边食佢比较开胃▪️深海红蟹肉明太子卡邦尼扁意粉$218意粉酱汁creamy,蟹肉满满,带鲜味。明太子酱轻轻辣味,意粉硬度适中▪️法式伯爵茶香朱古力$98朱古力味道好浓,唔会太甜,带一阵淡淡嘅茶叶味,上面两粒棉花糖用火枪烧过,微脆用餐时间个半钟,如果可以慢慢坐耐啲就好,环境一流😳😳

▪️美式香烤猪肋骨$318

▪️深海红蟹肉明太子卡邦尼扁意粉$218

深海红蟹肉明太子卡邦尼扁意粉

▪️法式伯爵茶香朱古力$98

法式伯爵茶香朱古力

用餐时间个半钟,如果可以慢慢坐耐啲就好,环境一流😳😳
美式香烤猪肋骨
Impossible素肉粟米片