ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ 一人烧肉近期都算系大热,位于铜锣湾既烧肉ONE就系其中一间同区都仲有其他一人烧似选择,但系想方便得黎有质素,烧肉ONE绝对满足到你既要求 ❤️烧肉ONE同时有烧肉同寿司烧,肉类款式琳琅满目,甚至连饮品、啤酒都有好多可以拣 👍🏻🌼 限时推介 澳洲安格斯肉眼套餐 - $147配日本米白饭比佢写住限时推介吸引左,而且的确系无失望肉质滑嫩,入口即溶点埋温泉蛋($8),牛肉同蛋汁同时系口入面溶化既感觉系好满足单点左南美洲牛舌(跟烧肉餐50%off $19), 日本新泻鸡爽肉(跟寿喜烧餐50%off $19), 日本宫崎肠($18)同埋和牛牛小扒($58)一齐烧牛舌虽为薄片,但都好爽口弹牙 😗宫崎肠外皮脆身肉味重,非常好食和牛牛小扒好食程度直头系喧宾夺主,拥有非常香既肉味而系好有口感 ☺️🌼 日本鹿儿岛黑毛和牛牛肩胛寿喜烧套餐 - $237黎到就闻到寿喜烧汤底好香牛肩胛为左配合寿喜烧,切得比较薄片 🤏可以做到入口即溶既感觉而同时保有肉味寿喜烧其他配料包括有芝士竹轮,金针菇同娃娃菜💚只有寿喜烧先可以配乌冬,钟意食乌冬既朋友记住啦一人烧肉再有一人火锅都有唔同感受😍

ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ

一人烧肉近期都算系大热,位于铜锣湾既烧肉ONE就系其中一间

烧肉ONE同时有烧肉同寿司烧,
肉类款式琳琅满目,甚至连饮品、啤酒都有好多可以拣 👍🏻

🌼 限时推介 澳洲安格斯肉眼套餐 - $147
配日本米白饭
比佢写住限时推介吸引左,而且的确系无失望
肉质滑嫩,入口即溶
牛舌虽为薄片,但都好爽口弹牙 😗
宫崎肠外皮脆身肉味重,非常好食
和牛牛小扒好食程度直头系喧宾夺主,
拥有非常香既肉味而系好有口感 ☺️

🌼 日本鹿儿岛黑毛和牛牛肩胛寿喜烧套餐 - $237
黎到就闻到寿喜烧汤底好香
牛肩胛为左配合寿喜烧,切得比较薄片 🤏
可以做到入口即溶既感觉而同时保有肉味
寿喜烧其他配料包括有芝士竹轮,金针菇同娃娃菜💚
只有寿喜烧先可以配乌冬,钟意食乌冬既朋友记住啦
一人烧肉再有一人火锅都有唔同感受😍