2023-07-30
意式火腿流心芝士新鲜松露12-inch Roman Style Pizza ($218) ●●●●○ Fresh~呢个配搭令pizza冇咗平时食开嘅腻感,入口迎来冻嘅buffalo stracciatella🧀嘅清新味道,芝士味好香醇质感=burrata,几滑✨松露香气恰到好处,但系对钟意食浓味嘅人嚟讲绝对唔够喉仲有mortadella ham好似真系冇点食过呢种方形🍕,几新奇😆招牌卡邦尼巴马臣芝士意粉 ($228) ●●●●○老实讲,呢个意粉最突出嘅地方并唔系芝士味而系浓郁嘅香烤味🍝同埋煎过嘅风干猪面颊肉脆卜卜、有丰腴嘅油香🥓当然啦,部分价钱系享受烧芝士轮嘅视觉盛宴☄️Aperol Spritz ($78) Negroni ($78)两杯酒都系甘味重嘅,negroni再苦啲唔太啱我bb口味🤣🍼Tiramisu ($98) ●●●●●口感香滑、细腻 咖啡味都几重,非常creamyespresso味多过酒味 我十分钟意我哋喺menu度揾唔到甜品,就问疑似老板有冇卖tiramisu佢讲咗句:”Of course, I’m Italian!” 😹✍🏻 餐厅食物整体味道会清少少,环境好chill
质感=burrata,几滑✨
松露香气恰到好处,但系对钟意食浓味嘅人嚟讲绝对唔够喉
仲有mortadella ham
好似真系冇点食过呢种方形🍕,几新奇😆
招牌卡邦尼巴马臣芝士意粉 ($228) ●●●●○
老实讲,呢个意粉最突出嘅地方并唔系芝士味
而系浓郁嘅香烤味🍝
同埋煎过嘅风干猪面颊肉脆卜卜、有丰腴嘅油香🥓
当然啦,部分价钱系享受烧芝士轮嘅视觉盛宴☄️
Aperol Spritz ($78)
Negroni ($78)
两杯酒都系甘味重嘅,negroni再苦啲
唔太啱我bb口味🤣🍼
Tiramisu ($98) ●●●●●
口感香滑、细腻 咖啡味都几重,非常creamy
espresso味多过酒味 我十分钟意
✍🏻 餐厅食物整体味道会清少少,环境好chill同埋员工几友善🎶当晚冇咩客,老板就间唔中同我哋吹下水
⚠️ 10% service charge
📍Cielos
💰: ●●●○○
环境、服务:●●●●◐