2024-06-25
今次同朋友食饭🍽️系铜锣湾揾到一间装修精致✨✨食物有水准💯💯💯以及劲啱打卡📸📸嘅餐厅😊绝对满足我朋友嘅要求❣️❣️❣️海胆💛💛三文鱼籽配多士 $138有劲多三文鱼子铺咗喺面🧡然后加上满满的海胆夹咗喺中间🥰🥰再配埋脆脆嘅饼干,三文鱼籽大大粒鲜味十足😋海胆味超浓,味道绝配👍🏻👍🏻👍🏻脆皮猪手🐷配阿根廷奇米丘里青酱 $298💚卖相吸睛打卡一流📸📸而且份量劲丰富🩷🩷仲要切好晒🥰🥰猪手外皮卜卜脆🐗🐗肉味香浓,🐽配埋酱汁一齐食👍🏻唔会好油腻😋咸香十足❤️❤️香煎欧洲鲈鱼配🤍🤍白松露焗薯 $298🥔卖相超靓,鲈鱼外皮煎得劲香脆🐟🐟鱼肉十分嫩滑😆而白松露焗薯松露味超浓郁🥰🥰薯蓉够creamy🤤配上切片嘅薯仔焗得超脆🥔绝对值得细腻品尝🩷🩷🩷仲配有酸甜嘅蕃茄仔🍅香脆嘅莲藕片同埋椰菜花💚💚超丰富😊Mocktail 同埋Cocktail种类都好多🍹🍸🍷卖相都超级之靓‼️仲有几款新嘅Cocktail任君选择😊😊我哋就拣咗2款mocktail🩷🩷☀️Sun of The Peach $68🍑桃味🍑浓郁加上水果茶底😋果味浓郁而且好清香😊🍌🍌Bananananana $68有一大片菠萝夹咗喺杯隔离🍍🍍然后香蕉🍌切段放咗mocktai
海胆💛💛三文鱼籽配多士 $138
有劲多三文鱼子铺咗喺面🧡
脆皮猪手🐷配阿根廷奇米丘里青酱 $298💚
卖相吸睛打卡一流📸📸
香煎欧洲鲈鱼配🤍🤍白松露焗薯 $298🥔
卖相超靓,鲈鱼外皮煎得劲香脆🐟🐟鱼肉十分嫩滑😆
☀️Sun of The Peach $68🍑
桃味🍑浓郁加上水果茶底😋果味浓郁而且好清香😊
🍌🍌Bananananana $68
有一大片菠萝夹咗喺杯隔离🍍🍍然后香蕉🍌切段放咗mocktail入边🤩