2024-12-09
🦞 捞汁海鲜($188/人)钟意食海鲜嘅朋友千祈唔可以错过,有多种海鲜例如鲍鱼、蚬、虾、青口,八爪鱼等等,好足料好大盘,味道鲜甜,捞汁甜得嚟带少少辣,非常惹味🥂 柚子sparkling wine嚟到Falò,点可以唔试吓佢哋嘅招牌特色cocktail ,驻场嘅调酒师系国际调酒师协会会员仲要曾经攞过奖,今次佢调左杯柚子sparking wine俾我哋,闻落好香柚子味,饮落酒味唔算重容易入口,不过酒嘅后劲有少少强,杯底围左少许钢丝绒,一点火就会有星星点点嘅火花,非常打卡able🌆 如果唔系有朋友介绍,都估唔到系铜锣湾嘅商业大厦入面会有2层2千呎嘅室内外两层酒吧🔥上层为室内酒吧+唱K Section,下层为空中花园可以烧嘢食,而且仲可以带宠物一齐嚟,以后想同朋友开party 烧嘢食又可以多个选择🎸 顺带一提,逢星期四嘅8-9:30pm 时段会有live band驻场,Live Band 结他手更加系尹光AI歌曲 Dear Myself 嘅作曲人,客人除咗可以听live music 之外更加可以上台一齐唱
🥂 柚子sparkling wine