2017-03-28 407 浏览
已经系第3次黎食 可能真系做街坊生意 无咩人会特别打食评 但由于我住左呢到廿几年 根据我既观察呢间餐厅我觉得绝对称得上石湖塘呢一带既绿洲 我决定打第一个食评 以为系乡村开实做下样hea下我地但呢到既食物系可以同元朗巿中心既食肆媲美 我次次黎都食鸡翼猪扒汤粉 虽然唔系正宗或者系难以忘怀既味道 但真系above average 份量一个女仔食系食得哂但会好饱而呢到既咖喱 我食左两次都好高水准 无欺场 汁杰杰地 料都好足 青定黄都好食呢到唔太好既或者系服务 但绝对唔系差 我食左咁耐一餐饭都无听到d staff讲多过5句野 唔算系殷勤但都系食野姐 呢到total $88 包野饮 所以拯救到个胃已经好够lol

2017-03-28
等候时间
10 分钟 (堂食)
  • 咖喱