2022-04-11
仲未有得飞唯来呢到就当去左转日本🫢佢个庭园打卡位真系好吸引🏡呢到采用白色同埋木为主题🪵除左正常座位,店内仲有榻榻米座位🎋唔讲真系以为去左日本🇯🇵快啲睇下可唔可以一解思乡之情🤫:🍴 Black Truffle Crab Dip W/Toasts🥖 $108推荐🌟唔好睇佢好似好普通咁👀蟹肉沾酱份量好慷慨🦀而且真材实料有一丝丝新鲜蟹肉😋吐司烘过外脆内软😆如果可以比多几件就好🤣因为食净左啲酱最后要就咁食😅🍴Fig Dutch Baby Pancake🥞 $68用小铁锅上碟 🍳热辣辣🔥配埋云呢拿雪糕一齐食有冰火交融嘅感觉💥好重蛋味但份量略少🥲个人认为之前去Out Of Office食𠮶个Dutch Pancake嘅味道更惊艳😌不过呢个都值得一试既🤪🍴Dirty☕️ $48上枱见到2个layer好靓😍入口顺滑😃较重奶味🍴Oolong Tea Latte🍵 $38乌龙茶味道突出🤤好浓茶香!岩哂茶控😚总括来讲,值得特登入来试🥰有靓位打卡之余野食都好味😋店员都非常有礼貌☺️店内好窝心坐榻榻米位置会提供埋拖鞋😙当日周末朝早10点来到无咩人可以慢慢叹返个Brunch🤪位置都算方便👍🏻大家最好就搭巴士(54/77
🍴Fig Dutch Baby Pancake🥞 $68
🍴Dirty☕️ $48
上枱见到2个layer好靓😍入口顺滑😃较重奶味
🍴Oolong Tea Latte🍵 $38
乌龙茶味道突出🤤好浓茶香!岩哂茶控😚
总括来讲,值得特登入来试🥰有靓位打卡之余野食都好味😋店员都非常有礼貌☺️店内好窝心坐榻榻米位置会提供埋拖鞋😙当日周末朝早10点来到无咩人可以慢慢叹返个Brunch🤪位置都算方便👍🏻大家最好就搭巴士(54/77K)去到锦田邮局落车行过对面就系啦👣
📍Kachimushi (元朗)
元朗锦田永隆围77号地舖