2017-01-20 1237 浏览
凉凉地,放工就即兴约同事去深水埗打边炉,锅呵呵系门外望落环境价钱,都ok,就入去试下啦!侍应服务都好好,冇吹我地,等我地坐底慢慢谂,叫完食物好快就黎,又由我地慢慢食慢慢倾,完全冇赶客既感觉!汤底我地拣左原味椰子鸡,份量十足,又多料,都系$398两位,仲有限时优惠,九时后入席9折!日本带子鲜味大大只啖啖肉,日本黑豚肉十足肥牛口感,嬾滑好味唔食牛既朋友可以拣lee款食,安格斯肥牛真材实料,牛味浓烈好味! 青边鲍片烟韧好口感,生虾虽然唔系好大只但非常鲜甜弹牙,象拔蚌仔爽口新鲜有咬口,名贵到花胶都有,质地好有口感,骨胶原十足,仲要份量都唔少,四宝丸乜都有d,时菜,杂菌好多都有,岩晒两个人每样可以食少少,配埋酱料蒜蓉,葱花,辣椒,豉油,青柠都有,真系唔错,下次一定会再帮衬!