2024-08-27
锅霸岩岩开既时候黎过一次, 今次黎原来已经开业五周年~先会有一份小食盐酥鸡同花枝丸, 仲可以配埋shake shake粉, 几得意。原来而家可以拣食$120或者加$49无限时, 咁有得拣梗系食无限时啦唔洗就住就住。锅底要左松茸拼椰子鸡,松茸阵菇味劲香✔️$313/人极上牛颈脊套餐, 全晚encore得最多当然就系牛颈脊, 肉味几重又唔会肥同韧。encore第二多既就系海鲜, 佢D虾同沙白都好新鲜, 仲有鳝片都好唔错。另外仲有数唔哂既火锅料, 觉得佢D手工丸都几好食, 每样配料黎到既时侯都系干净整洁。自助区有饮品同酱料, 佢地个自家乌梅汁好好饮~平时放题多数得普通味, 哩度多左D特别款, 食左个椰子movenpick, 正~
先会有一份小食盐酥鸡同花枝丸, 仲可以配埋shake shake粉, 几得意。 原来而家可以拣食$120或者加$49无限时, 咁有得拣梗系食无限时啦唔洗就住就住。锅底要左松茸拼椰子鸡,松茸阵菇味劲香✔️
$313/人极上牛颈脊套餐, 全晚encore得最多当然就系牛颈脊, 肉味几重又唔会肥同韧。 encore第二多既就系海鲜, 佢D虾同沙白都好新鲜, 仲有鳝片都好唔错。 另外仲有数唔哂既 火锅料, 觉得佢D手工丸都几好食, 每样配料黎到既时侯都系干净整洁。 自助区有饮品同酱料, 佢地个自家乌梅汁好好饮~ 平时 放题多数得普通味, 哩度多左D特别款, 食左个椰子movenpick, 正~