曾经在🇰🇷韩国有「炸鸡界Prada」之称嘅炸鸡店「PURADAK CHICKEN」,喺奥海城踏入两周年啦!仲推出紧限时优惠,逢星期一至五,外卖🥡无骨炸鸡🍗,可以买一送多半份,好抵!😎提供超过10款口味嘅炸鸡🍗,当中更有韩国人气口味:秘制黑炸鸡、粟米浓汤炸鸡等。如果第一次去食,建议可以可以点半半炸鸡🍗,可以一次过试晒两款口味。😎🔸半半炸鸡🍗($238)‼推荐‼📌炸鸡个人认为拣有骨嘅会更好,因为黐住骨嘅肉会嫩滑多汁啲。😏我哋拣左传统韩式甜酱和青阳辣椒MAYO,炸鸡🍗份量好足,每件都大件又厚肉,足够2-3人食!炸鸡外皮酥脆,内里肉质嫩滑juicy!💦😙甜酱同MAYO酱浓稠度都刚好,好挂汁~最近睇完BLACKPINK Rosé《APT.》嘅YouTube片段,见到佢亲自制作青阳辣椒MAYO去搭配Chips,好似好正咁😂,所以今次我哋都专登拣咗青阳辣椒MAYO口味炸鸡🍗,睇下系咪真系咁正!用上韩国青阳辣椒切片制作,因为辣椒系腌制咗嘅关系,所以有少少似食酸瓜嘅感觉,😂酸中带微辣,有另一番风味!至于甜辣口味就系正宗嘅甜中带点辣,不错吃!🔹爆粟黑芝芝波($68)炸得外脆内软,咬开系流心嘅芝心,几新颖嘅

喺奥海城踏入两周年啦!
仲推出紧限时优惠,
逢星期一至五,外卖🥡无骨炸鸡🍗,可以买一送多半份,好抵!😎

提供超过10款口味嘅炸鸡🍗,
当中更有韩国人气口味:秘制黑炸鸡、粟米浓汤炸鸡等。

🔸半半炸鸡🍗($238)‼推荐‼
📌炸鸡个人认为拣有骨嘅会更好,
因为黐住骨嘅肉会嫩滑多汁啲。😏
我哋拣左传统韩式甜酱和青阳辣椒MAYO,
炸鸡🍗份量好足,每件都大件又厚肉,足够2-3人食!
半半炸鸡(有骨)

炸鸡外皮酥脆,内里肉质嫩滑juicy!💦😙
甜酱同MAYO酱浓稠度都刚好,好挂汁~

酸中带微辣,有另一番风味!
至于甜辣口味就系正宗嘅甜中带点辣,不错吃!
青阳辣椒MAYO炸鸡

🔹爆粟黑芝芝波($68)
炸得外脆内软,咬开系流心嘅芝心,几新颖嘅搭配!😂
爆粟黑芝芝波
爆粟黑芝芝波

🔸传统辣炒年糕($78)‼推荐‼
材料好丰富!
有足多鱼糕,还有水煮蛋、泡菜等,
年糕比平时出面食开更软滑更烟韧,
酱汁香甜浓辣,几惹味!😋
传统辣炒年糕

饮品胜在好大杯,味道不过不失,价钱相宜。
🔹柠檬梳打($28)
🔸菠萝梳打($28)
菠萝梳打

📌值得一提嘅系,
而家12月嘅星期一至日 12:00-16:30 做紧指定午市套餐优惠,$70起,超抵!😎
半半炸鸡(有骨)