2020-10-21
如果钟意饮sake嘅人呢度应该会系唔错嘅选择,因为依度有好多唔同种类嘅sake而且唔需要开一支怕饮唔晒嘥咗,佢可以一勺勺咁样叫!而且仲有买一送一优惠😍入到去觉得好有日本嘅气息,好似去咗日本啲居酒屋咁样,都几好feel👍🏻朋友本身已经book咗枱但因为我早咗出嚟所以就睇吓有冇得早啲坐低,因为系星期一嘅关系唔算爆塲,我就自己先坐低叫咗个鸡泡鱼干慢慢食等我个friend,鸡泡鱼干几好食而且又热辣辣之后我个friend到咗,原来佢成日嚟呢度食嘢佢叫咗一个海胆烧蚝,佢话呢个真系好好食😂另外叫咗厚烧牛脷(话佢嘅mustard 系全香港试过最正😂)、枝豆、烧三文鱼骹、明太子,食物整体来讲系好食嘅!不过个海胆烧蚝系真系好食,冇介绍错埋单嘅时候佢俾咗一个金币我哋夹波波,我哋夹中左,系张优惠券,for 下次嘅时候用
而且仲有买一送一优惠😍
之后我个friend到咗,原来佢成日嚟呢度食嘢
佢叫咗一个海胆烧蚝,佢话呢个真系好好食😂
冇介绍错
鸡泡鱼干