2011-05-12 5 浏览
食完返黎先睇返D食评原来之前冇得order而且一碟得一件,有D呃秤我谂佢应该黎睇过d食评所以改善左hahahaha,今晚去到有得order,而且只有几款贵野如花之恋、带子、天妇罗虾等系一碟一件jar其他真系碟碟8蚊(我地入去之前都惊系咪取巧,分时段或者限叫几多碟)选择唔系多但足够,寿司、刺身、军舰、前菜、小食、salad、乌东,另外有D贵D既野如海胆(24蚊2件)可以叫我同男朋友叫左sushi:三文鱼、烧三文鱼、车子、饱鱼、马刀 、鳗鱼、带子x2、花之恋x2、甜虾、玻璃虾x2、wasabi尤鱼、海胆尤鱼、蟹肉等等……除左马刀 冇咩味、蟹肉同鳗鱼普通之外,其他都好味,尤其三文鱼好肥味!所以男朋友狂叫又叫左刺身三文鱼x2,8蚊三片真系平仲有叫左烟鸭胸salad,得三片鸭胸加少少栗米少少菜,份量比较少,但个汁好好味~总括味道好、上菜快(平均几分钟)但价钱平,20碟卖单连加一都系178我同男朋友都十分满意呀~不过见佢食饭时间客仔都唔多,希望佢做得住啦~我仲想食多几次呀!
食完返黎先睇返D食评
原来之前冇得order而且一碟得一件,有D呃秤

选择唔系多但足够,寿司刺身、军舰、前菜、小食、salad、乌东,另外有D贵D既野如海胆(24蚊2件)可以叫

又叫左刺身三文鱼x2,8蚊三片真系平

我同男朋友都十分满意呀~

不过见佢食饭时间客仔都唔多,希望佢做得住啦~
我仲想食多几次呀!
2011-05-12
  • 三文鱼、玻璃虾、烟鸭胸salad