2021-06-12
我哋今次去咗尖沙咀试呢间人气铁板烧三文治🥪佢嘅三文治馅料非常之有特色‼️我哋叫咗一个欧陆监狱铁板三文治😚佢入面有芝士通心粉 肉丸 薯饼 生菜 流心蛋同埋熔岩芝士😋😋口感非常之丰富🤩食落去番茄酱味好突出😝😝亦都唔会太腻😍因为佢嘅芝士味反而唔系太浓🤓不过食落都几好味🤤🤤我哋都好推介大家试吓‼️我哋仲叫咗一个拉面叉烧铁板三文治😋佢入边夹住拉面 日本叉烧同埋流心蛋😮食落去真系好似食紧一碗日本拉面咁🤤🤤原本以为佢嘅味道会好奇怪🤔但系原来食落去都唔错😍😍钟意试啲得意野嘅人都可以去试吓😝另外我哋仲跟餐加咗一个三日三夜自家厚切薯条配黑松露芝士酱😛😛佢嘅薯条真系非常厚切🤩不过因为佢系淋咗啲酱喺上面😗所以薯条会比较淋身🧐但系佢嘅黑松露味系好突出嘅 😋😋所以都好好味道🤤🤤我哋仲叫多咗两款小食😙一个系自家制蟹肉忌廉饼配他他酱😛佢嘅忌廉饼好creamy🤗薯仔味几重🤤🤤🤤不过蟹肉份量就会偏少🧐但系钟意食啲好creamy嘅嘢嘅人就可以嚟试下😍另外一个小食就系芝士磨菇酿鸡翼😛😛佢嘅芝士味真系好浓郁🤤🤤馅料嘅份量都几多😍好推荐大家试吓🤩🤩总括而言呢间嘅食物质素都几高😆价钱都算合理😋嚟到K11嘅话可以嚟试吓😍😍😋 好味:8.
😋 好味:8.43/10
🤑 价钱:8.00/10