2020-05-21
朋友介绍话有间观塘小店又有铁板烧食 又有刺身寿司食望一望个餐牌 我地拣左个价钱相宜嘅$688 2人铁板餐 寿司omakase set最平都要980 per head 无钱食呀我地坐bar枱可以望住佢烧 铁板餐前菜有沙律同汤 个昆布木鱼汤好清甜 有浓浓嘅木鱼味 几好饮跟著有铁板烧银鳕鱼 广岛蚝 (每人有2 粒 都肥美嘅) 冬菇同瓜 不过好似样样都差唔多味咁 分别不大再嚟有炒杂菜 鹅肝 安格斯牛片 安格斯牛片入面包住D葱蒜 好香口 其实可以用鹅肝d油嚟炒哂所有野都得 最后有炒饭 个炒饭系成晚最好食嘅 饭粒炒得好干身 仲有蛋丝 想食多碗添呀如果有埋甜品就完满啦 唔好以为间铺咁细无咩人 平日夜晚竟然坐爆哂 要嚟食真系要book位先
跟著有铁板烧银鳕鱼 广岛蚝 (每人有2 粒 都肥美嘅) 冬菇同瓜 不过好似样样都差唔多味咁 分别不大 再嚟有炒杂菜 鹅肝 安格斯牛片 安格斯牛片入面包住D葱蒜 好香口 其实可以用鹅肝d油嚟炒哂所有野都得