2024-11-05
铜锣湾板神系一间以豪华日本风格为主题嘅餐厅,提供精致嘅铁板烧,环境同服务都好高level。餐厅嘅装潢好有日本风情🇯🇵,木质家具配合柔和灯光,营造出高雅又舒适嘅氛围。每个细节都好讲究,感觉好似身处东京嘅高级餐厅。🗼服务质量真系唔错,服务员著住和服,态度亲切又专业。佢哋对菜单好了解,仲可以根据客人嘅口味推荐合适嘅菜品。不过,有时候用餐时间会比较长,等菜嘅时间可能会拖延,建议有急事嘅朋友要提前讲清楚。⏰餐厅嘅厨师专业,拥有丰富嘅经验同烹饪技术。每道菜都展现出厨师对食材嘅尊重,佢哋对味道嘅精准都把握得好好。无论系刺身嘅切工定系烧肉嘅火候,厨师都能做到一丝不苟,确保每位食客都能享受到最佳嘅口感。 呢度嘅刺身用最新鲜嘅海鲜,色泽鲜艳,切工精湛。每一口都感受到海洋嘅鲜甜,特别适合钟意食海鲜嘅朋友。 🥩招牌和牛肉质柔嫩,油花分布均匀,烧完之后香气四溢。搭配特制酱汁,真系一口接一口,停唔到手。🦞 烧鲍鱼与龙虾,鲍鱼烧到外焦里嫩,肉质鲜美,配上独特嘅酱汁,味道真系一流。龙虾处理得好好,肉质鲜甜,口感滑嫩,食完让人回味无穷。虽然价格偏高,但考虑到食材嘅质素同用餐环境,真系值得。呢间餐厅好适合庆祝特别场合
虽然价格偏高,但考虑到食材嘅质素同用餐环境,真系值得。呢间餐厅好适合庆祝特别场合或者商务会议