餐厅: 1樓冰室 (康景街)
资讯:

2023-02-21 427 浏览
好多时晚餐都要谂食乜好😖咁岩晏昼行过见到铁板餐都几抵食咁😆所以就决定夜晚返黎食晚上7:30去到,唔洗等位,不过都full full地餐牌既野食都几多选择👍🏻港式杂扒餐(烧汁)$79+茄茸意粉+$8跟餐送罗宋汤👍🏻👍🏻热饮唔洗加钱由于佢个汁唔系即时俾我,所以冇左「炸炸声」既喜悦🫢🫢😆得少少好细声超大份❤️超多野食👍🏻鱼柳劲大块🫰🏻索埋个汁超好食‼️火腿,肠仔正常野冇乜特别炸鸡翼一只,都唔错,大只有d肉食下👍🏻猪扒比我想像中仲好食,又大块又够晒嫩滑🤤🤤垫底配菜都多,西兰花、椰菜花、蕃茄、豆、大量薯条🔥🔥🔥薯条好食🤣茄茸意粉加$8就试下,都几抵食👍🏻👍🏻硬度唔错,比较干身,如果可以多d茄茸会开心d罗宋汤跟套送,好饮!都几足料!柠茶茶底都几香,唔错👍🏻葱油鸡香辣海蜇套餐$68,跟餐有油菜、白饭❤️佢个葱油真系冇得输‼️超好食,捞白饭劲好食!必试推荐‼️缺点系只鸡唔够滑,比老身,真系麻麻地跟餐唔拣野饮拣糖水都唔洗加钱😆😆❤️木瓜雪耳糖水👍🏻👍🏻👍🏻正,唔太甜,雪耳爽口,好香口好好饮🫰🏻总结:铁板餐真心抵食好食👍🏻👍🏻位置系市中心又方便👍🏻👍🏻👍🏻
好多时晚餐都要谂食乜好😖

港式杂扒餐(烧汁)$79+茄茸意粉+$8
跟餐送罗宋汤👍🏻👍🏻热饮唔洗加钱

超大份❤️超多野食👍🏻
鱼柳劲大块🫰🏻索埋个汁超好食‼️
火腿,肠仔正常野冇乜特别
炸鸡翼一只,都唔错,大只有d肉食下👍🏻
猪扒比我想像中仲好食,又大块又够晒嫩滑🤤🤤

罗宋汤跟套送,好饮!都几足料!

柠茶茶底都几香,唔错👍🏻

葱油鸡香辣海蜇套餐$68,跟餐有油菜、白饭❤️
佢个葱油真系冇得输‼️超好食,捞白饭劲好食!必试推荐‼️
缺点系只鸡唔够滑,比老身,真系麻麻地

跟餐唔拣野饮拣糖水都唔洗加钱😆😆❤️

2023-02-20