2025-01-14 118 浏览
#鼠尾草食饮玩 #sagefoodiehk人气🔥 × 抵食😍 × 冰室🇭🇰呢间位于天水围嘅咖啡店,喺正地铁站隔离✨。一出站,就见到餐厅嘅入口标示。而呢间Cafe仲系喺村屋里面,有种市区绿洲嘅感觉🫶🏻。呢度嘅烟熏三文鱼全日早餐份量好足🔥!材料超级丰富,三文鱼、炒滑蛋等等,份量都够多够满足,而且又好味🤤。嚟到呢度,一定要试吓自选poke,今次拣咗虾仁、中华沙律、牛油果、蛋丝、芥末蛋黄酱、紫菜丝、鲣鱼花、配蟹籽赞岐乌冬💖。呢啲日式嘅选择,令到味道好有特色又丰富,而且牛油果份量超级多,食落感觉又绵又香🙌🏻。舖头饮品都有唔少选择,啱晒嚟呢度渡过一个休闲周末。白桃梳打味道甜香清爽,好夹啲嘢食😍。拣热饮嘅话,仲有咖啡拉花添!焦糖咖啡嘅焦糖味香甜顺口,香浓嘅焦糖香味中和咗咖啡嘅苦涩味,好正🙌🏻。💰烟熏三文鱼全日早餐$98 💰自选poke $101💰白桃梳打$40 💰焦糖咖啡$42
#鼠尾草食饮玩 #sagefoodiehk
人气🔥 × 抵食😍 × 冰室🇭🇰