Dazzling Cafe 最低消费系每人一杯饮品,唔计食物,即系你食几多都好,都要每人一杯饮品🍹有啲人会觉得好奇怪,我个人就唔太介意,因为佢哋嘅饮品大部分都好好饮,暂时都未中过伏🤣🍹芒芒好椰 $58 / 爱文芒果乌龙冰茶 $48芒果椰奶沙冰 & 冰茶清凉解渴,夏天饮就啱晒👍🏻·明太子义大利面 $108𝙈𝙚𝙣𝙩𝙖𝙞𝙠𝙤 𝙎𝙥𝙖𝙜𝙝𝙚𝙩𝙩𝙞 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝘾𝙧𝙚𝙖𝙢 𝙎𝙖𝙪𝙘𝙚每次都要食🤤 我已经当咗佢系招牌菜🤣 奶油味中带点明太子嘅咸香,特别钟意上面嘅紫菜丝,视觉效果💯 加上本身有嘅鱼子粒粒,食落口感好得意👍🏻·辣味鸡肉义大利面 $98𝙎𝙥𝙖𝙜𝙝𝙚𝙩𝙩𝙞 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙎𝙥𝙞𝙘𝙮 𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣食落其实唔太辣,好香口,佢哋比较多奶油类意粉,如果唔想食奶油类嘅可以拣依个😉·提拉米苏丹麦吐司 $108𝙏𝙞𝙧𝙖𝙢𝙞𝙨𝙪 𝘿𝙖𝙣𝙞𝙨𝙝 𝙃𝙤𝙣𝙚𝙮 𝙏𝙤𝙖𝙨𝙩味道同个名一样就系经典嘅tiramisu flavour食落第一啖嘅酒香味最浓,之后一定要配上雪糕,味道口感都好夹👍🏻 可惜食得太饱,我哋最后系冇食晒个甜品嘅🫢🫢✨铜锣湾餐厅有啲凳有兔仔耳🐰 唔系一定坐得到,睇彩数🫢 虽然我哋都唔系为打卡,但就好似

🍹芒芒好椰 $58 / 爱文芒果乌龙冰茶 $48
芒果椰奶沙冰 & 冰茶清凉解渴,夏天饮就啱晒👍🏻

·明太子义大利面 $108

·辣味鸡肉义大利面 $98
𝙎𝙥𝙖𝙜𝙝𝙚𝙩𝙩𝙞 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙎𝙥𝙞𝙘𝙮 𝘾𝙝𝙞𝙘𝙠𝙚𝙣

·提拉米苏丹麦吐司 $108
𝙏𝙞𝙧𝙖𝙢𝙞𝙨𝙪 𝘿𝙖𝙣𝙞𝙨𝙝 𝙃𝙤𝙣𝙚𝙮 𝙏𝙤𝙖𝙨𝙩
味道同个名一样就系经典嘅tiramisu flavour

✨铜锣湾餐厅有啲凳有兔仔耳🐰 唔系一定坐得到,睇彩数🫢 虽然我哋都唔系为打卡,但就好似开盲盒咁,坐得中有兔仔耳嘅凳都几开心㗎🥰