朋友知我钟意猫🐈所以专登约我来这家吃 lunch📍毛所树树 (长沙湾)长沙湾青山道124-126号Spark City地舖缅因猫🐱+素食🥦 cafe!这里大部分都是缅因猫,乖巧亲人,会主动与客人陪坐,甚至瞓大脾;只只身材都有返咁上下,营养吸收得唔错。因为缅因猫应该系劲需要梳毛,而现场所见啲猫啲毛有啲 click,所以呢方面店主唔算打理得太好😞入正题,介绍下我所点选食物先🍽️素烟鸭胸配沙律🥗份量好多,素烟鸭胸都几有诚意,一点也不似素食,值得一试🤩;沙律味道清新,配上柚子醋😋🍽️脆炸牛油果🥑有惊喜,软绵绵嘅牛油果,外面脆香,热辣辣,正👍🏻🍽️夏威夷薄饼三重芝士香味,pizza 饼底够薄又烟韧,好味🤤☕Mocha咖啡淡忌廉、朱古力碎,构成这款浓郁及带有朱古力风味的星巴克™ 经典咖啡。食物款式多元化,价格相宜合理,平日中午更有 lunch set 套餐优惠。
朋友知我钟意猫🐈所以专登约我来这家吃 lunch

📍毛所树树 (长沙湾)
长沙湾青山道124-126号Spark City地舖

缅因猫🐱+素食🥦 cafe!

入正题,介绍下我所点选食物先

🍽️素烟鸭胸配沙律🥗

🍽️脆炸牛油果🥑
有惊喜,软绵绵嘅牛油果,外面脆香,热辣辣,正👍🏻

🍽️夏威夷薄饼
三重芝士香味,pizza 饼底够薄又烟韧,好味🤤

☕Mocha咖啡