我朋友好中意食蚝,上网睇到呢间日本直送生蚝仲要系有任食套餐即刻book黎同佢食👍🏻佢有1hr/1.5hr任食套餐,我地简左1.5hr套餐,包括有:牡蛎刺身、烧牡蛎、烧帆立具、牡蛎五岛手延乌冬、牡蛎秘制捞五岛手延乌冬、喜多嬉牡蛎茶渍饭及多款指定特色串烧🤤-一开始会上个前菜拼盘九宫格🍱-日本直送象拔邦刺身好爽又鲜甜🥰-二色烧活白鳗白鳗鱼油香有弹性😋-手工月见烧鸟丸啲鸡肉调味好够甜甜地配蛋黄好好食🤤-喜多嬉牡蛎刺身好新鲜又超大只!同我手掌差唔多大✋🏻有萝卜蓉同啫喱唔钟意都可以走咗佢嘅😊-喜多嬉牡蛎茶渍饭好鲜甜既汤底呀😍😍食完一碗都唔够喉仲可以再叫!😋-天妇罗秋葵秋葵超薄脆炸到干干脆脆咁好香口~-天妇罗紫苏叶吞拿鱼蓉薄脆嘅天妇罗紫苏叶配上鲜味既吞拿鱼蓉慢慢涌出鲜味👍🏻-一个好满意既开始🥰-饮品方面就有几款冷泡同汽水🥤-烤蚝都烤得好香,就算烤调后都依然大大只蚝🥹好juicy🤤-我地叫得最多都系生蚝🦪蚝肉肥美、肉质又爽脆😋我朋友大满足!-食生蚝食够左就开始叫串烧了🍢鸡泡鱼干🐡有种鱼既鲜味😮唔会好硬,好中意佢软软地又有口感~-串烧我特别中意呢几款🤤🍢烧鸟七里香串食落去有少少似鸡软骨咁但又冇鸡软骨咁硬
一开始会上个前菜拼盘九宫格🍱

手工月见烧鸟丸
啲鸡肉调味好够
甜甜地配蛋黄好好食🤤
喜多嬉牡蛎刺身
好新鲜又超大只!
同我手掌差唔多大✋🏻
食完一碗都唔够喉
仲可以再叫!😋
天妇罗秋葵
秋葵超薄脆
炸到干干脆脆咁好香口~
天妇罗紫苏叶吞拿鱼蓉
薄脆嘅天妇罗紫苏叶配上鲜味既吞拿鱼蓉
慢慢涌出鲜味👍🏻
一个好满意既开始🥰
饮品方面就有几款冷泡同汽水🥤

烤蚝都烤得好香,就算烤调后都依然大大只蚝🥹好juicy🤤

我地叫得最多都系生蚝🦪
蚝肉肥美、肉质又爽脆😋
我朋友大满足!

食生蚝食够左就开始叫串烧了🍢
鸡泡鱼干🐡有种鱼既鲜味😮
唔会好硬,好中意佢软软地又有口感~

串烧我特别中意呢几款🤤
🍢
烧鸟七里香串
食落去有少少似鸡软骨咁
但又冇鸡软骨咁硬
因为觉得好好食就问吓店员其实系乜嘢嚟
原来系鸡pat pat🤣
平时真系冇食过,如果知道嘅都唔会叫
但误打误撞食咗佢我觉得我已经爱上左😆
🍢
烧鸟大腿肉串、烧猪颈肉串
佢系烧到外皮脆卜卜干身啲
内里肉香好浓郁
又好易咬开
连串烧都好出色😋
食完计返条数,确实系放题会抵食好多😙
钟意食蚝嘅人唔好错过啦🦪