2022-07-13 416 浏览
本身上网book左8半, 打黎confirm𠮶阵问如果早到入唔入得, 对方话"做俾你" (好似好勉强咁), 结果去到有半个场系吉嘅, 到离开𠮶阵都仲有好多位净...食物方面:海鲜唔错嘅, 都几新鲜, 冇任何调味。但系量就好少, 每人得一件。串烧肉类都几多, 基本上BBQ食嘅都有提供, 摆放整齐干净。个柜嘅设计每次得一两个人攞到野, 趟门要等一边攞完先到另一边, 如果人多就有排等。味道方面一个字----咸!!! d肉全部腌到劲咸, 食左一啖已经顶唔住。其实每枱都有调味粉, 根本唔腌都可以手机order食物好多都售罄............(8点前入座)饮品都系一般放题提供嘅大路野环境&服务:抽风麻麻地, 睇到成场好大烟。抽气个罩好阻住食野, dup低头就好易撞到佢, 可能系防止人唔小心掂到个炉?!收碟都收得几快order左个雪糕见其他野都黎左, 雪糕好耐都唔黎就决定落多次单啦, 点知都系等左好耐。就叫侍应跟, 跟住佢就去拎左一个雪糕出黎, 话我地系分开2次落单嘅, 前后隔左n分钟。雪糕任食架㖞, 唔通佢地有policy个客落单要佢等x分钟先可以起货??? 雀巢雪糕咋㖞。埋单俾完钱, 侍应
食物方面:

饮品都系一般放题提供嘅大路野
环境&服务:
收碟都收得几快
埋单俾完钱, 侍应话俾返张单我地...跟住就系个埋单盘道倒左张单落枱就走左去
好好嘅待客之道呀
2022-07-12