2024-01-24 1014 浏览
同细佬去咗铜锣湾唱K,我哋两点唱到六点,呢度嘅Tea都好丰富!可以一路唱K一路食嘢,饮品都好有特色啊!我哋食咗个all to share set for 2 (hkd488),包二人份量嘅前菜、主菜、小食同埋量杯特色饮品!❤️ 鸭屎香奶盖茶我钟意呢杯,除咗佢杯面有啲桂花同埋有好多人钟意嘅奶盖之外,佢本身个鸭屎茶香好清新,啱晒啲唔钟意太甜嘅朋友呀!佢嘅前菜有巴马火腿蜜瓜(4件)、香辣蒜蓉烤生蚝(2只)、日式章鱼烧(4件)、脆炸紫菜鱿鱼须,蛋黄香柠酱❤️ 个鱿鱼须好特别啊!除咗有紫菜味之外,佢个蛋黄香酱都系好清新,就唔会好怕好油腻,夹得啱啱好!❤️ 烧厚切美国西冷牛扒,红酒汁(2人份量)个西冷牛扒个份量真系好足,两个人食完全系够嘅小食方面,仲包埋黑松露薯条同一个日式酱油拌公仔面,咁就可以一路唱K,等唱K嘅时候有啲小食可以食吓开心啲!另外仲有得玩一个叫「最红抢钱机」的游戏,去开可以玩下~

❤️ 鸭屎香奶盖茶

❤️ 烧厚切美国西冷牛扒,红酒汁(2人份量)
个西冷牛扒个份量真系好足,两个人食完全系够嘅

• 鸭屎香奶盖茶