餐厅: 富山麵家
资讯:

2024-01-21 44 浏览
少女之心大爆发😛呢间已经想食好耐了,每隔一段时间就会转唔同主题,之前有松弛熊,加菲猫,玉桂狗等主题,今次系Kuromi,好有创意嘅一间面店,而且好有心思😍 我哋叫咗一个特制黑酱油拉面,拉面非常弹牙,好有弹性😍而且汤底非常浓郁,仲有日式叉烧,猪软骨,紫菜…..等,好足料的拉面,听闻日本人食拉面要食到嘶嘶声先代表好好味😍^Oishi^小食都不弱,可爱造型嘅紫薯味蒸包,明太子章鱼烧食落去几有惊喜!人哋话通常打卡嘅餐厅未必好食,但我觉得呢间唔错最后压轴出场嘅自制黑咖喱捞面😍特浓味嘅黑咖喱,一啲都唔辣啱晒我,同平时食开嘅甜咖喱和辣咖喱味都唔同地方不算大,但食物质素好,下午茶时段会无咁多人,大约排队十分钟左右

2024-01-17