2022-04-03 110 浏览
📍 スーパー丼 (骆克道) @superdon_hk呢一间系一间纯白色为主题嘅日本餐厅✨主打鱼生饭同埋牛肉丼饭🐟🍣性价比几高,想介绍俾大家~ ✨吞拿鱼腩。温泉蛋。三文鱼籽丼 食得出呢一间餐厅用料都唔差,三文鱼籽同吞拿鱼腩茸都好鲜甜~ 🍣另外配上左一只温泉蛋 令到成碗饭唔会干争争 十分之湿润同开胃♪( ´θ`)ノ另外饭底份量超多 无论咩食量嘅朋友仔都劲friendly!!!!🧀一口芝士一口芝士total有五旧(*ˉ︶ˉ*)都几抵!炸到脆身好开胃嘅小食!🌊💕同三四个朋友share就最好不过了!以下系朋友嗌嘅 就俾唔到啲咩comment了!✨不过佢哋都觉得好正!recommend俾大家😘😘🙏🏼🥩温泉蛋酱烧牛肉丼 🍣自选刺身丼 (三文鱼腩,吞拿鱼茸,蟹肉)🐟三文鱼籽和牛丼人均: $100-150🫶🏼✨—————- スーパー丼 (骆克道) @superdon_hk地址: 铜锣湾骆克道501号地舖——————-而家疫情严峻 bookmark咗先 尽量留喺屋企抗疫啊🥰🥰#gluttonlifecafe #gluttonlife铜锣湾#铜锣湾 #hkfoodie #yummy #food #cafe
📍 スーパー丼 (骆克道) @superdon_hk

✨吞拿鱼腩。温泉蛋。三文鱼籽丼

🧀一口芝士

🥩温泉蛋酱烧牛肉丼

🍣自选刺身丼 (三文鱼腩,吞拿鱼茸,蟹肉)

🐟三文鱼籽和牛丼

人均: $100-150🫶🏼✨
—————-
スーパー丼 (骆克道) @superdon_hk
地址: 铜锣湾骆克道501号地舖
——————-
而家疫情严峻 bookmark咗先 尽量留喺屋企抗疫啊🥰🥰

#铜锣湾 #hkfoodie #yummy #food #cafe #hkcafe #hkfood #hkgoodblogger #chill #hotdog #dogfriendlyhkrestaurant