2024-06-05
Time Square 呢间술집,套餐好多野食,环境都好舒服🍽️Eat At Seoul Set $985呢个套餐唔好睇佢价钱好似唔平,但有成8样食物🥣同份量都好足,3至4个人食都得1️⃣韩式前菜(Banchan)2碟,竟然有8款,出面通常俾2-3款🤣比较特别系有莲藕根、腌辣椒,其他款都好味2️⃣酱油带子配紫菜有4只,好肥厚大件🉐,我地中意带子同紫菜分开食,可以完全食到带子既鲜甜3️⃣酱油虾有4大只🦐🦐🦐🦐,之前食过其他地方酱油虾都觉得一般般🤌🏻,但呢度只只都大大只肉质爽脆同新鲜🌊,虾头仲要有膏4️⃣安东炖鸡有鸡肉、薯仔🥔、年糕、韩式粉丝、红萝卜🥕鸡肉肉质几嫩🐥,仲有粉丝,一样都几入味,加上用个炉烘住,热辣辣🔥5️⃣韩式牛肋骨呢个好正,个汁甜甜地好岩捞饭食🍚,牛肋骨超大嚿🐮,好多肉,入味又唔会柴,里面仲有白萝卜又系入哂味6️⃣海鲜煎葱饼有成只碟咁大块,有成10几块🤰🏻,上面既海鲜铺到密密麻麻好多料,啖啖都食到海鲜🦐香口惹味🔥7️⃣首尔蒸饺有6只,馅料系泡菜猪肉粉丝,个皮好精莹通透,食落成个感觉几轻盈,唔会觉得好heavy 👍🏻8️⃣韩式甜辣炸鸡除左炸鸡,仲有年糕同炸莲藕,炸得好脆口,鸡肉嫩滑有肉汁,唔错🍹See you
🍽️Eat At Seoul Set $985
1️⃣韩式前菜(Banchan)
2️⃣酱油带子配紫菜
3️⃣酱油虾
4️⃣安东炖鸡
5️⃣韩式牛肋骨
6️⃣海鲜煎葱饼
7️⃣首尔蒸饺
8️⃣韩式甜辣炸鸡
🍹
See you $108/Snowing night$118
另外点左2杯cocktail,See you酸酸地几开胃解腻,Snowing night甜甜地,2杯都好易入口
overall
餐听环境够阔落,啱晒朋友聚会,而且套餐够晒丰富,平日夜晚都full哂,记得要book位💡推荐