2022-04-01
依间烧肉放题又系话要食好耐☺️终于拣咗日去食🥰💙澳洲和牛烧肉套餐💙💵$348 (星期一至四18:00前)成间舖有3个放题餐,我就拣咗中间价,又有澳洲和牛食嘅𠮶个餐😛有137款食品,可以食足100分钟~主要我净系叫牛😂其他肉无乜点食😛我觉得肉嘅品质几好~主要推荐寿喜烧系列🥰切得好薄所以好快熟,油脂分布同牛味都好够😋另外有款钻石纹牛五花都好唔错,大大条劲厚肉又唔会韧,好食☺️值得赞嘅系佢嘅火力真系好够,烧得劲快🥰仲要用即弃嘅烤网,感觉上卫生啲,而啲店员又会主动帮手换网,同埋如果要求换都好快手👍不过唔好嘅系如果啲肉重嘅话就会好容易凹咗落去~除咗肉,我都order咗其他嘢~唔推荐个帆立贝寿司,饭好大旧,又干🫢仲有生拌鲑鱼,太咸啦🙈但系伴菜𠮶啲泡菜同菠菜都唔错~特别少少嘅有明太子芝士年糕~将啲薄片年糕拎去烧,再沾溶咗嘅明太子芝士,意外地咸咸地好惹味几好食😳😳甜品方面我试咗雪糕泡芙、抹茶蕨饼同苹果批~泡芙正常~但系个蕨饼同苹果批都好好食😍抹茶蕨饼好够抹茶🍵味,口感烟韧得嚟又冰冰凉凉咁,加埋啲黑糖浆成件事劲正🥰个苹果批其实似苹果蛋糕,有啲似牛油蛋糕质地,但系系苹果味又好fresh,上面又有层雪糕咁,都好
💙澳洲和牛烧肉套餐💙
💵$348 (星期一至四18:00前)
甜品方面我试咗雪糕泡芙、抹茶蕨饼同苹果批~泡芙正常~但系个蕨饼同苹果批都好好食😍抹茶蕨饼好够抹茶🍵味,口感烟韧得嚟又冰冰凉凉咁,加埋啲黑糖浆成件事劲正🥰个苹果批其实似苹果蛋糕,有啲似牛油蛋糕质地,但系系苹果味又好fresh,上面又有层雪糕咁,都好好食😋仲有每人一杯嘅Haagen Dazs雪糕,不过得朱古力味同云呢拿味拣🥺
P.s. 有加一服务费
💕overall💕
日式烧肉嚟讲质素我觉得都算好唔错~可以一试~
寿喜烧系列
钻石纹牛五花
生拌鲑鱼
明太子芝士年糕
雪糕泡芙、抹茶蕨饼同苹果批
Haagen Dazs雪糕