餐厅: Luca
资讯:

2013-12-27 6646 浏览
本来一家人念住去大尾督食泰国嘢,点知等位要等几十个,之前听朋友讲隔离有间吾错嘅意大利餐厅,于是转移阵地 ,一入去感觉好好,我地坐露天,好冻好冻,但系隔离有暖炉,感觉都几好,左睇又睇餐牌,由我发板法国生蚝呢个牛尾好正,佢本身系牛尾意粉,可以收两个价钱做一份净牛尾,贵系贵,但好食密糖鸡翼一般蓝青口海鲜墨鱼面簿pizza甜品,吾多钟意食甜嘢嘅我都觉得好食整体上今晚嘅晚饭一家人都食得好开心,待应又热情又醒目,呢间意大利餐厅会再嚟,全家都赞好!

法国生蚝

密糖鸡翼一般

蓝青口

海鲜墨鱼面

簿pizza

甜品,吾多钟意食甜嘢嘅我都觉得好食