2024-11-09 82 浏览
今日想同大家介绍一间位于喺旺角嘅餐厅,虽然门口唔系太起眼,但系出品绝对拍得住一般嘅酒楼,除咗款式多嘢拣之外,价钱亦都好实惠,亦有多款嘅二人套餐等等🥹🥹杂菌浸白菜仔非常健康,,白菜仔经过轻轻浸煮,保持咗脆嫩的口感。杂菌的香气为整道菜增添咗层次感,口味清淡又不失鲜味,而且感觉唔会好咸,感觉冇乜味精🙏🏻🙏🏻豉油王海中虾虾色泽鲜艳,虾肉鲜嫩多汁,豉油的咸香味道令虾肉更加美味。每一口都充满海鲜的鲜甜,最难得嘅系虾壳比较尖嘅位置都比厨师剪咗所以食起嚟非常安心💪💪小炒王🆗用了多种新鲜的食材,包括有韭菜花同埋唔同嘅虾干等等,炒制得火候恰到好处,味道浓郁。每一口都有丰富的口感,香料的味道相互交融,令人食得过瘾,呢个𩠌真系送饭一流

杂菌浸白菜仔

豉油王海中虾