2023-01-29 1378 浏览
卖面包卖到街知巷闻,成日都要排队嘅Bakehouse,平日下午经过竟然冇人龙,即刻入去买返几个♥️Sourdough Egg Tart 🥚 - 超级人气之选,个个都系等佢出炉。味道有点似葡挞,焦糖面甜甜地好味,中心嘅蛋好滑,皮不硬不干,果然系Signature蛋挞。Strawberry Vanilla Danish 🍓 - 士多啤梨加上蜜糖面,卖相非常吸引。Vanilla custard好滑好香,成个配搭系完美!Japaleno Cheese Danish 🧀 🌶 - 估佢唔到原来好辣架!芝士嘅咸香加上辣味,好刺激!Pain Au Choclat 🍫 - 外层酥皮十分松化,里面充满朱古力!我最爱之一!Bakehouse一定系我长期至爱嘅bakery, 经过都会买♥️

Sourdough Egg Tart

Pain Au Chocolat