每次经过都必定有条长龙, 引起好奇心试下🫢终于有日比较早大约6点几经过唔洗排队就入去食, 食完出黎, 长长既人龙又再出现返😵天妇罗饭定食 $88所有天妇罗都系即叫即炸, 炸粉香脆厚薄适中, 天妇罗有虾🍤蟹柳、莲藕、茄子🍆同四季豆🫛天妇罗都系食物原本既味道, 所以都比较依赖酱汁, 点上酱汁味道会更升华。特别喜爱莲藕同茄子, 口感一个软一个脆, 炸虾亦炸得好清爽唔油腻👍🏼配白饭觉得有点干, 可能应该配面食感觉会好些。海老滑蛋丼 $79感觉味道有D似亲子丼, 白饭上淋上酱汁放上炸虾同温泉蛋🍚炸虾咬落唔会有成口油既感觉, 薄薄一层炸粉🍤更加唔会有油溢味。温泉蛋嫩滑同白饭一齐捞黎食🥚食到啖啖既蛋香同酱汁味。

天妇罗饭定食 $88

海老滑蛋丼 $79