2023-10-18
刚好在附近做完嘢见餐厅无论环境装饰抑或食物嘅款式都唔错次次经过都见人山人海而今日就唔洗排队可以直入真系好Lucky😂🤭Contrast主打轻食、甜品及咖啡☕️以型格风黑白色做主题慨念🖤🤍餐厅嘅外墙以黑白色造成强烈嘅型格感觉配以落地玻璃设计采光度高👍另外怖置都颇有特色~撑港队🇭🇰会有不定时嘅展覧或艺术品展出系一间支持艺术嘅小店🎨我今次点选左「Contrast经典车打芝士牛肉汉堡🍔」为配合餐厅黑白主题,多士及汉堡嘅面包都系黑色(竹炭),卖相一流,非常适合打卡。牛肉汉堡够厚身又juicy, 配以芝士、蕃茄及酱汁口感丰富,再加上沙律菜令味道更加有层次,薯条炸得黄金般又香又脆,吃到不停口👍饮品方面因为平常也饮开咖啡,今次想试试其他,所以点咗「Peach Perfect Soda🍑」味道很特别,咸咸哋又有梳打嘅泡泡🫧喺夏天有种消暑解渴嘅感觉。整体嚟讲真系值得推介👍无论食物及饮品都好好食好高质😋下次一定会再去试埋其他‼️
见餐厅无论环境装饰
抑或食物嘅款式都唔错
次次经过都见人山人海
而今日就唔洗排队可以直入
真系好Lucky😂🤭
Contrast主打轻食、甜品及咖啡☕️
以型格风黑白色做主题慨念🖤🤍
餐厅嘅外墙以黑白色造成强烈嘅型格感觉