2024-07-02
钟意打卡📸又钟意日本风,等我带你地一秒穿越日本昭和时代零食商店街、日剧场景、平成风的屋台餐厅。🏮呢间西日居酒屋,店内精心装修布置,设计多个不同嘅打卡位、特别订制嘅汽水机、灯牌。搜罗日本怀旧零食、饮品、玩具、面具,有一幅日本明信片嘅许愿墙,仲有一部游戏机可以打。💕招牌寿喜烧二人套餐 $498➬ 招牌关西风寿喜烧(🐂岩手县和牛、🐃美国顶级黑牛颈脊) +$50➬ 日式蔬菜拼盘➬ 黑松露炖饭➬ 串𢙒拼盘 虎虾、豚肉、鸡翼、鲜冬菇、秋葵、菠萝 各2➬ 自选小食2款 🐓爆谷鸡 🍟松露薯条➬ 饮品🍨雪糕梳打(Ramune波子汽水)+$28🍹爆打双柠(鸭屎香乌龙)+$28➬ 甜品🍰巴斯克蛋糕 +$38👩🏻🍳全个寿喜烧都有职员为你服务,先用糖、牛油、葱、寿喜烧汁煮和牛,再用京葱煮黑牛颈脊。吃完牛,再为你煮蔬菜拼盘,最后煮黑松露炖饭。🌟虽然话系二人套餐,但系份量好多,好似我咁细食人,足够三个人食😄。临走前,仲可以购买零食、玩具,打返铺游戏机都仲可以。
💕招牌寿喜烧二人套餐 $498
➬ 招牌关西风寿喜烧