呢间餐厅真系好隐蔽,个招牌真系细到傻🥴如果你唔识睇google map真系揾到你癫🙄餐厅空间好细,大概有10个位😶而店员嘅服务态度都好好👍🏻但食物方面真系少中伏😫🔺乌贼炸玉(附送)叫咗嘢食之后店员会比一碟类似零食比你😉有一块紫菜同上面日本嘅零食脆脆😆店员叫你包住食,个人觉得就系普通嘅零食😂🔺虾汁味噌沾面 $89沾面系汤同面系分开嘅🙌🏻而汤里面有3块叉烧但都偏肥😥而溏心蛋竟然系原只😳仲要系流心嘅😉但成个汤好重口味,都真系好咸下🥶而且虾味完全唔够😞可能我expect多d🥴面嘅软硬度系适中嘅👐🏻食完个面店员会帮你系个汤加清汤,虽然系淡咗但都系偏咸😕🔺虾汁酱油占面 $79呢个相对冇咁重口味但真系好重酱油味🤭好似饮紧酱油咁🥴个人真系麻麻😖朋友个汤比较冇咩嘢系佢走咗好多配料😂朋友话佢返屋企刷咗两次牙都系好大浸酱油味🤢加上朋友个胃麻麻所以佢唔食得太肥腻嘅嘢🤥所以叉烧太肥佢完全唔食得😣🔺整体黎讲个汤真系好重口味同咸😢除非你真系好钟意食极度咸嘅嘢食🙂认真唔推荐大家食呢间🥲🔺店员之后都有同朋友讲下次可以讲话要瘦d叉烧同如果唔钟意太油嘅话可以叫佢走油或者小油👐🏻▫️#CC_没有立场资讯▫️#CC_长沙湾 #CC

🔺乌贼炸玉(附送)

🔺虾汁味噌沾面 $89
虾汁味噌沾面