2024-09-21 284 浏览
芝士焗澳洲薯皮听个名心谂薯皮有咩好食,但食落原来都好唔错。佢唔系就咁一块薯仔皮🤣佢有唔少薯仔肉噶!个薯皮焗的外酥内软,配埋上面啲芝士同脆口嘅烟肉粒真系好好食,叫多几份都食得晒🤤美式BBQ酱烤西班牙猪肋骨佢个猪肋骨唔算细份,肋骨肉质鲜嫩,食落几juicy,BBQ酱汁味道香浓,仲有炸洋葱圈同埋大大旧嘅烧菠萝做配菜timm开心果奶盖梳乎厘近期好兴开心果所以叫个试下,真系好surprise!!上菜嘅时候见到佢好大份惊食唔晒🤣奶盖浓郁香滑,用开心果打成嘅,所以系淡淡嘅绿色,好靓!!劲啱打卡,配上香脆嘅开心果同埋松软嘅梳乎厘,无论味道定口感个层次都好丰富士多啤梨牛油果奶昔奶昔清新爽口,饮晒成杯都唔觉得腻,融合了士多啤梨和牛油果嘅香气,仲唔会太甜,啱晒怕肥又想饮milkshake嘅人热情果薄荷青柠梳打薄荷和青柠嘅味道恰到好处,搭配热情果嘅酸甜好唔错,夏天行到热辣辣饮返杯成个人都清爽晒
芝士焗澳洲薯皮

美式BBQ酱烤西班牙猪肋骨