回春系一间好有特色的小店,环境非常宁静,令人觉得好放松。店内嘅装潢简约又雅致,配合柔和灯光,营造出一个舒适嘅用餐氛围。最重要系,店员嘅态度非常有礼,令我感受到宾至如归。烟鸭胸蜜渍橘子黑醋意大利饭😋😋😋我试咗佢哋嘅招牌菜——烟鸭胸蜜渍橘子黑醋意大利饭,真系好惊艳!烟鸭胸肉质鲜嫩,搭配糖渍橙嘅微甜,味道对比得好好。意大利饭吸咗黑醋嘅酸香,口感非常丰富,食咗之后好开胃。里面嘅露荀、白菌、灵芝菇、洋葱同蒜头,令整道菜层次感更加分明,每一口都充满惊喜。回春佛陀碗😙😙😙😋🤩另外,我仲试咗回春佛陀碗,呢道菜色彩缤纷,令人一见就食指大动。椰菜花饭清新可口,焗南瓜嘅香甜,加上手指萝卜嘅脆感,真系好味!牛油果滑顺、车厘茄酸甜、紫椰菜爽脆,连沙律菜都好清新,整体味道非常丰富又健康。饮品推荐☺️☺️☺️为咗配搭呢啲美食,我选择咗冷冻白茶同蝶豆花热情果梳打。冷冻白茶清爽可口,解渴之余仲无负担;而蝶豆花热情果梳打酸甜适中,口感丰富,令整个用餐体验更加圆满。😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎呢间小店无论系环境、食物定系服务,都令我印象深刻。高质嘅食材同精心制作,令每一道菜都充满惊喜。

回春佛陀碗😙😙😙😋🤩

饮品推荐☺️☺️☺️