2022-07-07 173 浏览
星期一既长洲都相当多人😆大家完𝘀𝗲𝗺都好得闲出去吧٩(๑❛ᴗ❛๑)۶星期一有部份餐厅都唔开的🥺好彩呢间 系每天营业的😛平日𝟮点去都要排队真的超强人气啊🤩价钱合理食物影相𝗶𝗴𝗮𝗯𝗹𝗲之余仲要好食💕难怪𝘀𝘁𝗮𝗳𝗳忙到冇停手啊!😳𝗗𝗲𝘀𝘀𝗲𝗿𝘁 𝗣𝗹𝗮𝘁𝘁𝗲𝗿 (💰𝟭𝟮𝟴)一份合共𝟰款甜品完全满足到甜品控啊✨仲有好多𝗰𝗼𝗺𝗯𝗶𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻总有一款岩哂你🤩➣𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂我𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟰/𝟱𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂够哂𝗰𝗿𝗲𝗮𝗺𝘆,中间有层浸左咖啡既𝗹𝗮𝗱𝘆 𝗳𝗶𝗻𝗴𝗲𝗿𝘀唔会太腻,不过就冇咩酒味🥂➣焦糖吉士布甸𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟯.𝟱/𝟱动𝗟太可爱了🤪质感嫩滑但口味比较淡,唔系好重焦糖味呢🤫➣柠檬乳酪蛋糕卷𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟰.𝟱/𝟱最中意呢个😍蛋糕底松软,忌廉酸酸甜甜好开胃💛➣玄米茶雪糕𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟰/𝟱食落唔太甜~茶香再重啲就𝗽𝗲𝗿𝗳𝗲𝗰𝘁❤️

𝗗𝗲𝘀𝘀𝗲𝗿𝘁 𝗣𝗹𝗮𝘁𝘁𝗲𝗿 (💰𝟭𝟮𝟴)

➣𝗧𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂
我𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟰/𝟱

➣焦糖吉士布甸
𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟯.𝟱/𝟱
动𝗟太可爱了🤪质感嫩滑但口味比较淡,唔系好重焦糖味呢🤫

➣柠檬乳酪蛋糕卷
𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟰.𝟱/𝟱
最中意呢个😍蛋糕底松软,忌廉酸酸甜甜好开胃💛

➣玄米茶雪糕
𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟰/𝟱