2023-02-02 33 浏览
难得平日放假又想揾个静静地嘅地方,长洲就系我嘅首选啦,入到长洲梗系要揾下好嘢食,咁啱见到呢一间Cafe个环境都几舒服都几靓,就去左试下🥰环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5星满分)食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5星满分)服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5星满分)🟣🔴⚪️日本草莓芭菲 $108⚪️🔴🟣呢个系我最钟意食嘅芭菲,价钱虽然相对贵少少,但系绝对系值呢个价钱🙋🏻‍♀️,因为佢有好多层唔同嘅配搭,有啲脆脆、士多啤梨、忌廉、仲有蛋糕添!食落口感相当之丰富,食完呢个芭菲真系会好满足。 🟠🟡⚪️香蕉果仁朱古力牛角窝夫 $58⚪️🟡🟠呢个窝夫性价比好高,价钱唔算太贵只系$58,但份量都系满意,而且卖相都非常吸引。牛角包窝夫外脆内软,仲有阵阵嘅牛油香味,加上香蕉朱古力嘅配搭,真系一个好好嘅完美组合🥰

环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5星满分)
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5星满分)
服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5星满分)
🟣🔴⚪️日本草莓芭菲 $108⚪️🔴🟣
🟠🟡⚪️香蕉果仁朱古力牛角窝夫 $58⚪️🟡🟠