难得今日早左过去V city,见到之前成日排哂长龙既《寻鱼记》唔使排队,咁就梗系要入去试吓佢睇吓佢有咩咁巴闭啦😆我地食左:👉🏻✨松子大黄鱼✨$188炸到外酥内嫩又大条既大黄鱼肉质滑嫩又厚肉,最正仲要冇乜骨,配埋酸酸甜甜嘅酱汁同独特嘅松子香气,绝对称得上系鲜香味美,食过-定返寻味😋✨砂锅花胶云吞鸡✨ 1位$68呢锅云吞鸡既鸡汤底奶白鲜甜又浓郁,仲隐隐透出阵金华火腿香!鸡肉唔肥又够滑,有菜有肉有云吞,食得饱足又满足!✨辣味安格斯牛柳粒✨$122虽然呢份辣味安格斯牛柳粒话就话系辣味,但系辣度还好,连我都食到!肥瘦适中既牛柳粒入口松化唔会韧,油香十足牛味浓,正👍🏻✨上海小笼包✨4粒 $45皮簿馅靓既小笼包入面汤汁好多,最啱摊冻少少就即刻梨个-口吞🥰✨四川担担面✨ $58麻香四溢既担担面面质幼身又弹牙,口味几正宗!✨豆浆✨$18豆味香浓原味重,唔会太甜!🐟寻鱼记📍屯门屯门乡事会路83号V City 1楼L1-10号舖 港铁屯门站C3出口,步行约3分钟#屯门美食 #香港美食 #香港必食 #香港探店 #香港打卡 #香港旅游 #香港必喝 #屯门探店 #中餐 #香港好去处 #屯门推荐食品

我地食左:👉🏻

✨松子大黄鱼✨$188

✨砂锅花胶云吞鸡✨ 1位$68

✨辣味安格斯牛柳粒✨$122

✨上海小笼包✨4粒 $45

✨四川担担面✨ $58

麻香四溢既担担面面质幼身又弹牙,口味几正宗!

✨豆浆✨$18

豆味香浓原味重,唔会太甜!

🐟寻鱼记

📍屯门屯门乡事会路83号V City 1楼L1-10号舖